GezelligGroen

Groene inhoudsopgave

Sinds 2021 planten wij onze website

Van fruit tot boom alles komt voorbij op GezelligGroen.nl. Wij houden van gezelligheid en van groen en dat combineren wij op onze website. We geven jullie tips en veel leesvoer over planten. Met meer dan 200+ artikelen spelen wij mee als grootste plantenblog van Nederland! 

Lilian & Ilse

GezelligGroen.nl

Onze gezellige schrijvers

“Ik heb ooit een pannenkoekplantje in huis gehaald en sindsdien ben ik dol op planten, vooral toen er allerlei stekjes in groeiden. Inmiddels staan er denk ik wel dertig planten in mijn huis. Planten staan nou eenmaal gezellig in huis, vooral met een leuke pot eromheen.”
Lilian
GezelligGroen.nl
"Op een gegeven moment kreeg ik een baantje in het tuincentrum bij ons in de buurt, ik kreeg veel te maken met kamerplanten en zo is de liefde voor planten bij mij ontstaan. Het mooiste aan planten vind ik dat ze een eigen leventje hebben, zodra ze gelukkig zijn ontwikkelen ze zich zo goed. Elk nieuw blad is echt een feestje. Mijn kamer staat vol met planten en ik hou mij dagelijks bezig met het welzijn van mijn groene vrienden."
Ilse
GezelligGroen.nl

Met meer groen wordt het gezellig!

We zijn het er unaniem over eens dat planten de finishing touch in jouw huis zijn. Ze zijn gezellig, geven energie én ze zuiveren de lucht. Eigenlijk zit er geen enkel nadeel aan het hebben van planten. Nou ja, misschien de lastige verzorging. En de kans dat ze doodgaan. Gelukkig kun je deze problemen voorkomen met de verzorgingstips die je hieronder kunt lezen. Ook vind je er leuke feitjes en informatie over onze groene vrienden.

0

Planten

Een volle plantendatabase! Lees de verzorging, onderhoud en ligging van meer dan 160 planten.

0 +

Gezellige tips

Vele tips lees je op onze website, wat te doen bij bepaalde ziektes of wat is het beste voor jouw plant?