Wil jij planten gaan kweken, of heb jij planten die wel wat extra licht en warmte kunnen gebruiken? Dan zijn kweeklampen erg handig zijn. Hieronder staan de vijf beste kweeklampen.

Lijst met de vijf beste kweeklampen

New York Biology Kweeklamp

Sommige planten hebben nou eenmaal meer licht nodig dan andere. Daarom kan een kweeklamp erg handig zijn om de groei en het ontkiemen te bevorderen. Deze kweeklamp van New York Biology is ideaal en voorzien van een timer, erg handig!

Forgoods Kweeklamp

Zodra jouw planten gelukkig zijn krijgen ze meestal stekjes. Deze kun je weer overpotten, maar hebben wat extra zorg nodig. Daarom is deze kweeklamp van Forgoods ideaal voor het bevorderen van de groei van de stekjes.

Viparspectra Kweeklamp

Opzoek naar een kwalitatief goede kweeklamp? Dan is ben je bij Viparspectra aan het juiste adres. Deze lamp is voorzien van een timer, is dimbaar en zorgt ervoor dat jouw planten zich op de juiste manier ontwikkelen. Wat wil je nog meer?

Rieno Kweeklamp

Vaak worden stekjes in het voorjaar en zomer gekweekt, maar doormiddel van deze kweeklamp van Rieno is dit verleden tijd. Nu kan je het hele jaar door stekjes planten, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je stekjes en de moederplant dit niet overleven!

Ortho Kweeklamp

Ben jij opzoek naar een kweeklamp die niet zoveel ruimte in beslag neemt? Dan is deze kweeklamp van Ortho perfect voor jou. De lamp zorgt ervoor dat jouw planten en stekjes zich beter gaan ontwikkelen in de groei.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een kweeklamp?

Een kweeklamp zorgt ervoor dat je planten en eventuele stekjes zich beter ontwikkelen tijdens het groeien. Daarnaast kan het zijn dat een plant veel zonlicht nodig heeft, maar jij deze niet kan bieden. Daarom kan een kweeklamp erg handig zijn.

Wanneer moet de kweeklamp aanstaan?

Je kan de kweelamp het best van drie tot twaalf laten branden.

Hoeveel watt heeft een kweeklamp?

Dit verschild meestal per lamp, maar de meeste zitten ergens tussen de 400 en 600 watt.

Volledige lijst met de vijf beste kweeklampen

Pagina beoordelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *