Ben jij opzoek naar nieuwe bloempotten, maar wil je wel dat deze een natuurlijke look heeft? Dan zijn plantbakken gemaakt van rotan perfect voor jou! Rotan potten hebben namelijk een hele mooie uitstraling en zijn echte eyecatchers. Hieronder staan de vijf beste Rotan Potten.

Lijst met de vijf beste rotan potten

Bela Arte Rotan Pot

Deze prachtige mand gemaakt van Rotan zorgt ervoor dat jouw plant er altijd mooi bijstaat. De binnenkant van de mand is voorzien van plastic zodat het water er niet doorgaat. Daarnaast is hij van hoge kwaliteit.

Mica Decorations Rotan Pot

Ben jij opzoek naar een rotan bloempot? Dan ben je bij Mica Decorations aan het juiste adres. Deze mand is voorzien van plastic aan de binnenkant en een prachtig design. De pot is van hoge kwaliteit en is in verschillende maten verkrijgbaar.

PasschierTerpo Rotan Pot

Deze rieten rotan pot is van zeer hoge kwaliteit en is ook nog eens een echte eyecatcher. Hij is voorzien van plastic aan de binnenkant, zo ben je er van verzekerd dat er geen water op de vloer komt.

Migo Styling Rotan Pot

Ben jij opzoek naar een mooie rieten rotan mand om bijvoorbeeld in de vensterbank te zetten? Dan is deze Rotan pot van Migo Styling perfect voor jou. De mand is verkrijgbaar in twee verschillende maten, daarnaast is hij van binnen afgewerkt met plastic zodat er geen water naar buiten komt.

Prosperplast Rotan Pot

Ook deze rotan pot van Prosperplast is een echte eyecatcher. Hij is dan niet echt gemaakt van rotan maar is toch echt van hoge kwaliteit. De uitstraling die deze pot geeft zorgt ervoor dat jouw planten er super in uit komen. De pot is van hoge kwaliteit en de mat zwarte kleur zorgt ervoor dat hij bijna in elk intrieur past.

Veelgestelde vragen

Wat is rotan?

Rotan komt van de rotanpalm. Dit materiaal staat er om bekend dat het erg sterk is en perfect voor het maken van bijvoorbeeld meubels.

Volledige lijst met de vijf beste rotan potten

Pagina beoordelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *