Veel mensen denken dat de cactus één van de makkelijkste planten is. Toch is de cactus niet geheel onverwoestbaar. Daarom is het van belang dat je eens in de zoveel tijd je cactus wat extra liefde geeft doormiddel van cactus voeding. Hieronder staan de vier beste cactus voedingen.

Lijst met de vijf beste Cactus voeding

Pokon Cactus Voeding

Wil jij ervoor zorgen dat jouw cactussen en vetplanten super sterk blijven? Dan mag deze cactus & vetplanten voeding niet missen. De voedingsstoffen, rijke mix van sporenelementen, humusextract en de biostimulant zorgen ervoor dat jouw planten goed zullen groeien en sterk zullen blijven.

GreenGifts.nl Cactus Voeding

Deze vetplant en cactus voeding zorgt ervoor dat jouw planten hun mooie kleur behouden en goed gaan groeien. Cactussen hebben namelijk een goede bodem nodig, daarom is voeding ook zo belangrijk. De mix van deze voeding en potgrond zorgt voor de perfecte leefomstandigheden voor jouw plant. Wat wil je nog meer?

DCM Cactus Voeding

Het is natuurlijk erg belangrijk dat de wortels van jouw vetplanten en cactussen goed ontwikkelen. Daarnaast kunnen sommige planten wel wat extra liefde gebruiken. Dit kan doormiddel van dit DCM Cactussen & Vetplanten voeding. Het wordt aanbevolen om deze voeding het hele jaar, één keer in de week te geven.

Pokon Cactus Voeding

Naast dat Pokon Cactus & Vetplant voeding heeft uigebracht, hebben zij natuurlijk ook een biologische variant uitgebracht. Met deze biologische cactus en vetplanten voeding weet je zeker dat jouw cactus mooi en gezond blijft.

Veelgestelde vragen

Wanneer moet je je cactus voeden

In de winter en herfst is het niet noodzakelijk om je cactus te voeden. Meestal worden cactussen gevoed van maart tot oktober.

Hoe vaak moet je je cactus voeden?

Dit ligt ook aan de voeding. Dit kun je het best bepalen doormiddel van het lezen van de instructies of verpakking van het product.

Hoe vaak geef je een cactus water?

Een cactus heeft één keer per week in de zomer water nodig. In de herfst en winter één keer in de 2/3 maanden.

Volledige lijst met de 4 beste cactus voedingen

Pagina beoordelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *