Het wordt weer mooi weer, wat betekend dat het stekjesseizoen weer begonnen is. Wil jij ervoor zorgen dat jouw stekje goed groeit en goed wortelt? Dan mag stekpoeder niet ontbreken. Hieronder staan de vijf beste stekpoeders.

Lijst met de vijf beste stekpoeders

Pokon Stekpoeder

Met dit stekpoeder van Pokon ben je ervan verzekerd dat je stekjes een stukje sneller wortels krijgen. Daarnaast zal jouw stekje super goed gaan groeien en zal de wond sneller helen. Het poeder is gemakkelijk en effectief.

Rhizopon Stekpoeder

Deze stekpoeder van Rhizopon zorgt voor een bevordering bij het ontwikkelen van de wortels. Hierdoor zal je stekje beter in de grond staan en zal hij zich beter ontwikkelen.

Protect Garden Stekpoeder

Wil jij ervoor zorgen dat je stekje een snelle ontwikkeling en groei van de wortels ervaart? Dan mag dit stekpoeder niet ontbreken. Het middel is makkelijk en effectief.

Growth Technology Stekpoeder

Deze wortel stimulator is snel en effectief. Het middel is gemaakt van gel en zorgt ervoor dat jouw stekje de beste voedingsstoffen krijgt en de juiste wortelontwikkeling zal ervaren.

Edialux Stekpoeder

Je stekje een succes laten worden, kan soms best wel een dingetje zijn. Met dit stekpoeder van Edialux ben je ervan verzekerd dat de wortels goed ontwikkelen en verankerd raken in de grond. Jouw stekje zal hierdoor beter de voeding uit de grond kunnen opnemen. Wat wil je nog meer?

Veelgestelde vragen

Is stekpoeder echt nodig?

Het is maar wat je zelf belangrijk vindt. Stekpoeder heeft veel verschillende voordelen, bijvoorbeeld als het gaat om de ontwikkeling van de wortels.

Waar is stekpoeder van gemaakt?

Stekpoeder wordt meestal gemaakt van talkpoeder en planthormoon.

Hoe gebruik je stekpoeder?

Het is van belang dat je het stekje vochtig maakt aan de onderkant, vervolgens dip je je stekje tot drie centimeter in het poeder.

Volledige lijst met de vijf beste stekpoeders

Pagina beoordelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *