Het wordt weer mooi weer, wat betekend dat je natuurlijk graag de plantjes buiten wilt zetten. Natuurlijk heb je dan verschillende benodigdheden nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan poten, potgrond en natuurlijk hydrokorrels. Maar wat zijn nou goede hydrokorrels? Hieronder hebben wij de vijf beste hydrokorrels voor je op een rijtje gezet.

Lijst met de vijf beste hydrokorrels

Pokon Hydrokorrels

Ben jij opzoek naar een goede bodembasis voor al jouw plantenbakken? Dan zijn deze hydrokorrels van Pokon perfect voor jou! Zodra je de hydrokorrels hebt aangebracht, breng je het tuinaarde of potgrond aan en zullen jouw planten erg blij zijn! Deze hydrokorrels zorgen voor goede drainage en houvast voor de wortels.

DCM Hydrokorrels

Deze hydrokorrels van DCM zorgen voor goede drainage en goede waterverdeling in al jouw bloempotten. Daarnaast zijn ze ook nog eens decoratief te gebruiken.

Beautanic Hydrokorrels

De hydrokorrels van Beautanic nemen veel water in zich op. Daarnaast heeft jouw plant veel wortelvastheid en zorgen de korrels voor een prima bodem voor gezonde plantjes.

Florentus Hydrokorrels

De klei/hydrokorrels van Florentus zorgen voor een goede wateropname en drainage. Daarnaast zijn deze korrels ook goed decoratief te gebruiken.

Plantenwinkel.nl Hydrokorrels

Ook de hydrokorrels van Plantenwinkel.nl zijn van hoge kwaliteit. Ook deze korrels zorgen voor goede drainage en wateropname. Ook de wortelvastheid van je planten worden verzekerd. Deze korrels kun je natuurlijk ook als decoratie gebruiken. Wat wil je nog meer?

Veelgestelde vragen

Waarvoor kun je hydrokorrels gebruiken?

Hydrokorrels dragen bij aan de juiste waterhuishouding van je plant. Daarnaast kun je hydrokorrels natuurlijk ook decoratief gebruiken.

Hoe dik moet de laag hydrokorrels in een pot zijn?

Ongeveer twee centimeter bij een kleine pot, heb je een grote pot hou je ongeveer vier centimeter aan.

Kun je hydrokorrels in een terrarium gebruiken?

Zeker.

Volledige lijst met de vijf beste hydrokorrels

Pagina beoordelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *