Ben jij opzoek naar de juiste potgrond voor jouw plantjes, zodat je heerlijk buiten kunt genieten van je plantjes? Dan ben je hier op de juiste plek. Er zijn namelijk veel verschillende soorten potgrond, maar welke heb jij nou nodig voor jouw tuin? Hieronder staan de vijf beste soorten potgrond.

Lijst met de vijf beste soorten potgrond

DCM Universele Potgrond

Ben jij opzoek naar potgrond die je zowel binnen en buiten kunt gebruiken voor het verpotten van planten? Dan is deze potgrond van DCM geschikt voor jou. Naast dat je deze potgrond buiten en binnen kunt gebruiken is hij ook nog voorzien van organische voeding, die tot wel 100 dagen van kracht is.

TERRE D’AUGUSTE Potgrond

Deze potgrond van TERRE D’AUGUSTE is het geheim van de best bloeiende plantjes. Deze potgrond versterkt en voedt de plant, zodat jij optimaal kan genieten van jouw bloeiende parels. Deze potgrond kun je zowel voor tuinplanten, balkonplanten en nog veel meer planten gebruiken. Ook heeft TERRE D’AUGUSTE verschillende variaties van deze potgrond, denk hierbij bijvoorbeeld aan potgrond voor kruiden.

Cellmax Biologische Potgrond

Deze potgrond van Cellmax is een perfecte biologische combinatie voor super gezonde en goed groeiende planten. Je planten zullen een echte boost ontvangen door de bijzondere formule. De potgrond is gemaakt van allerlei biologische stoffen, denk hierbij bijvoorbeelde aan 100% plantaardige bemesting. Daarnaast kun je deze potgrond gebruiken voor kweekplantjes, maar ook voor kamerplanten en tropische planten. Wat wil je nog meer?

Pokon Kamerplant Potgrond

Wil jij je kamerplantjes overpotten? Dan is deze kamerplanten potgrond van Pokon perfect voor jou. De potgrond is voorzien van voeding die tot wel zes maanden van kracht is. Deze kamerplanten potgrond is perfect voor alle planten die jij binnen hebt staan!

UNDERGREEN by COMPO Cactus Potgrond

Wil jij je cactussen en vetplantjes helemaal blij maken? Dan is deze potgrond perfect! Deze Cactus potgrond vormt een perfect woestijn achtig gevoel voor jouw plantjes. Daarnaast is deze potgrond biologisch en voorzien van rijke voedingsstoffen.

Veelgestelde vragen

Is potgrond hetzelfde als tuinaarde?

Nee, dit is niet hetzelfde. Tuinaarde is een samenstelling van tuinturf en compost. Potgrond is een stuk luchtiger en geschikter om in potten te doen.

Waar is potgrond goed voor?

Met de juiste potgrond schieten jouw plantjes de grond uit. Ook zijn ze erg gezond en hebben ze een mooie uitstraling.

Wat zit er allemaal in potgrond?

Natuurlijk verschilt dit per potgrond. Bijvoorbeeld in kamerplant potgrond zitten weer andere dingen dan universele potgrond. De basis van potgrond is tuinturf en turfstrooisels, hieraan worden weer kunstmeststoffen aan toegevoegd.

Volledige lijst met de vijf beste soorten potgrond

Pagina beoordelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *