gras gazon

Wil jij ervoor zorgen dat jouw gazon er altijd goed bij ligt, maar heb je hier niet altijd zelf tijd voor? Dan is een robot grasmaaier ideaal voor jou. Maar wat zijn nou eigenlijk goede grasmaaiers? Hieronder staan de vijf beste grasmaaiers voor jou op een rijtje.

Lijst me de vijf beste robot grasmaaiers

Gardena Robot maaier

Jouw gazon binnen de kortste keren weer netjes? Dan is deze robot maaier perfect voor jou. De graasmaaier zorgt voor een net en streep loos gazon. Daarnaast maakt de grasmaaier amper geluid en is van hoge kwaliteit. Hij is te besturen via de gratis bijhorende bluetooth app.

Bosch Robot Grasmaaier

Deze Bosch robot maaier van Bosch is afstand bestuurbaar via de bijhorende app en zorgt voor een gezond gazon. Daarnaast is hij voorzien van een logicut intelligente navigatie waardoor die tot wel 40% de snelheid verhoogd.

Zoef Robot Maaier

Deze robot maaier van Zoef Robot is van hoge kwaliteit en kan tot wel 1600 vierkante meter in een keer maaien. De maaier kan je besturen via de bijhorende app.

LANDXCAPE ROBOTMAAIER LXX7966 Maaier

Deze robotmaaier is ideaal voor het net maken van je gazon zonder dat jij je tijd er aan verspild. Daarnaast is de maaier beschermd doormiddel van een PIN-code. De maaier kan tot maar liefst 400 vierkante meter maaien zonder opgeladen te worden.

Worx Robot Maaier

Deze robot maaier van Worx is geschikt voor het maaien van het gazon tot maar liefst 500 vierkante meter. Daarnaast kan deze robot maaier zelf obstakels ontwijken en is de maaier van hoge kwaliteit. Wat wil je nog meer?

Veelgestelde vragen

Wat kost een robot grasmaaier?

Meestal ligt dit tussen de €200 en €1000.

Hebben alle robot grasmaaiers een bijhorende app?

Nee, wel veel zijn hiervan voorzien.

Waar moet je opletten bij het aanschaffen van een robot grasmaaier?

Het is handig om te weten of de grasmaaier voorzien is van een bijhorende app, welke afstanden hij kan maaien.

Volledige lijst met de vijf beste robot grasmaaiers

Pagina beoordelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *