op deze foto zie je een vrouw met een kruiwagen staan

Ga jij aan de gang in de tuin om hem weer helemaal zomer klaar te maken? Dan heb je natuurlijk verschillende benodigdheden nodig. Denk hierbij aan een stoffer en blik, een bezem, hark en een kruiwagen is natuurlijk erg handig. Maar wat zijn nou eigenlijk de beste kruiwagens? Hieronder staan de vijf beste kruiwagens voor jou opgesomd.

Lijst met de vijf beste kruiwagens

Horse Kruiwagen

Deze kruiwagen is van hoge kwaliteit en geschikt voor zowel de grote klussen als de kleinere klusjes. De kruiwagen is voorzien van een antilek band, waardoor de band niet stuk zal gaan. Daarnaast is de kruiwagen in verschillende kleuren verkrijgbaar en wordt hij volledig gemonteerd bezorgd.

Gardebruk Kruiwagen

Deze kruiwagen van Gardebruk is ideaal voor het vervoeren van bladeren, hout en natuurlijk gereedschap. De kruiwagen is van hoge kwaliteit en kan een maximale belasting van 250kg houden. Daarnaast is hij geschikt voor op verschillende terreinen, voor zowel grof als zacht terrein. Wat wil je nog meer?

FORT Kruiwagen

Vaak wordt er gezegd, ‘jong geleerd is oud gedaan’. Dit is ook zou bij tuinieren. Laat de kleinste klussers je helpen bij het opknappen van je tuin. Deze kruiwagen van FORT is ideaal voor het vervoeren van de kleinere klussen. De kruiwagen is van hoge kwaliteit en ziet er ook nog eens zalig uit. Hij is gemakkelijk te monteren.

Relaxdays Kruiwagen

Tegenwoordig worden opvouwbare kruiwagens steeds populairder. Zo ook deze kruiwagen van Relaxdays. De kruiwagen is gemakkelijk in te klappen en is ideaal voor het ververen van bladeren en dat soort spul. De kruiwagen is van goede kwaliteit en gewoon erg handig.

Alice’s Garden Kruiwagen

Ben jij opzoek naar een simpele maar goed werkende kruiwagen? Dan is deze kruiwagen van Alice’s Garden ideaal voor jou! De kruiwagen doet waar die voor gemaakt is met geen poes pas. Hij kan tot maar liefst 80kg gevuld worden, hij is dus ideaal voor het vervoeren van zand, bladeren, gereedschap en dat soort dingen. Hij is van hoge kwaliteit en ziet er ook nog eens leuk uit, wat wil je nog meer?

Veelgestelde vragen

Waar moet je opletten bij het kopen van een kruiwagen?

Allereerst is het van belang van welk materiaal de kruiwagen is. Dit kan kunststof of metaal zijn. Daarnaast is de grootte en hoeveel kilo er in de bak kan van belang.

Hoe groot is een gemiddelde kruiwagen?

Natuurlijk kan dit verschillend zijn per kruiwagen, maar bij de gemiddelde kruiwagen is de inhoud 80 liter.

Hoelang gaat een kruiwagen mee?

Dit verschilt natuurlijk ook erg per kruiwagen. Maar een kunststoffen kruiwagen kan levenslang meegaan aangezien deze niet zal gaan roesten.

Volledige lijst met de vijf beste kruiwagens

Pagina beoordelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *