Wil jij ervoor zorgen dat jouw hydrocultuurplanten lekker hard gaan groeien, of wil jij jouw stekjes wat extra ondersteuning geven bij het ontwikkelen? Dan mag spaghnum niet ontbreken. Maar wat is nou goed spaghnum? Hieronder hebben wij de drie beste spaghnum producten op een rijtje gezet.

Lijst met de drie beste Spaghnum

Sybotanica Spaghnum

Wil jij ervoor zorgen dat je planten goed groeien of wil jij hydrocultuurplanten een boost geven. Dat kan met het spaghnum van Sybotanica. Voeg het spaghnum toe aan het terrariumgrondmengsel en al snel zal je vermeerdering zien. Wat wil je nog meer?

ZooMed Sphagnum

Dit sphagnum mos zorgt ervoor dat je de perfecte waterhuishouding hebt voor jouw plantjes. Het mos houdt goed het water vast. Jouw planten zullen hier erg blij van worden. En je weet wat ze zeggen, een blije plant betekend vermeerdering!

Mark Walker Sphagnum

Deze sphagnum mag zeker niet ontbreken in jouw terrarium. Jouw hydrocultuurplanten zullen een echte boost ontvangen. Dit sphagnum van Mark Walker is perfect als het gaat om het ondersteunen van het waterhuishouden van jouw (hydrocultuur) planten.

Veelgestelde vragen

Waarvoor gebruik je sphagnum?

Sphagnum is een goede bodembedekker voor al jouw (hydrocultuur) planten. Sphagnum houdt goed water vast en ondersteunt de groei en de vermeerdering van stekjes.

Hoe gebruik je sphagnum?

Het is de bedoeling dat je het sphagnum mos mixt met je potgrond. Zo zal jouw (tropische) plant zich een stuk sneller wortelen. Daarnaast zal de potgrond niet uitdrogen.

Waar komt sphagnum vandaan?

Sphagnum groeit in veen bij het water groeit.

Volledige lijst met de top drie beste sphagnum producten

Pagina beoordelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *