Planten hebben natuurlijk water nodig, maar hoe handig is het om in de tuin een wateraansluiting te hebben en een goed werkende tuinslang? Op deze manier moet je niet heel de tijd naar binnen te lopen om water te halen. Daarnaast is een tuinslang erg handig voor het bijvoorbeeld schoonmaken, maar ook om de tuin in één keer water te geven. Hieronder staan de vijf beste tuinslangen.

Lijst met de vijf beste tuinslangen

EKEO Tuinslang

Ben jij opzoek naar een lange en kwalitatief goede tuinslang. Dan is deze uitrekbare tuinslang van EKEO perfect voor jou. De tuinslang kan je tot wel dertig meter uitrekken, daarnaast krijg je er een goede spuitkop bij. Perfect om jouw tuin zomer klaar te maken!

Werkzeyt Tuinslang

Een goede tuinslang is niet geheel onbelangrijk. Hier is Werkzeyt zich erg bewust van. Deze tuinslang is perfect en gemakkelijk in gebruik, daarnaast is de slang tien meter lang. Bij de tuinslang krijg je een praktische sproeikop en een mooi ophangsysteem. Wat wil je nog meer?

VONROC GARDEN Tuinslang

Een uitrekbare tuinslang tot wel dertig meter? Ideaal! Deze tuinslang van VONROC GARDEN is van hoge kwaliteit en wordt geleverd met spuitstuk en tuinslanghouder.

Gardena Tuinslang

Is jouw tuinslang aan vervanging toe? Dan is deze tuinslang van Gardena een goede optie. Gemakkelijk aan het waterpunt te bevestigen en is tot wel dertig meter lang.

Kinzo Tuinslang

Een simpele tuinslang, maar toch van hoge kwaliteit en met sproeier en koppelstukken meegeleverd. Wat wil je nog meer? Deze tuinslang heeft alles wat jij nodig hebt om jouw tuin zo goed mogelijk te onderhouden.

Veelgestelde vragen

Waar moet je opletten bij het aanschaffen van een tuinslang?

Natuurlijk is het erg belangrijk hoe lang de tuinslang is, je wilt natuurlijk wel overal bij komen. Daarnaast is het belangrijk om te weten of er eventuele sproeikoppen of tussenstukken bij zitten.

Hoelang is een gemiddelde tuinslang?

Dit verschild natuurlijk erg per tuinslang, maar dit kan variëren van tien tot dertig meter. Soms zijn er ook langere, deze worden meestal gebruikt in een bedrijf.

Van welk materiaal is een tuinslang gemaakt?

Meestal is een tuinslang gemaakt van pvc en bewapening.

Volledige lijst met de vijf beste tuinslangen

Pagina beoordelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *