Is jouw regenton aan vervanging toe, of wil jij beginnen met het opvangen van regenwater? Dan heb je natuurlijk een nieuwe regenton nodig. Maar wat zijn nou eigenlijk goede regentonnen? Hieronder staan de vijf beste regentonnen.

Lijst met de vijf beste regentonnen

Elho Regenton

Deze regenton van Elho vangt maar liefst tot wel 200 liter water op. Dit is goed voor het milieu, aangezien je dit water weer kan herbruiken en dit dus niet uit de kraan hoeft te halen. Deze regenton is van hoge kwaliteit en kan gemakkelijk een een regenpijp worden bevestigd.

Hyma Garden Regenton

Ben jij opzoek naar een mooie en kwalitatief goede regenton? Dan is deze regenton van Hyma Garden perfect voor jou. Deze ton kan maar liefst 320 liter water opvangen wat jij weer kan hergebruiken. Hoe tof is dat?

Garantia Regenton

Een regenton die er mooi uit ziet en er ook nog eens mooi uitziet? Dat vindt Garantia ook erg belangrijk. Deze regenton kan tot wel 220 liter opvangen. Daarnaast kan je deze regenton ook als plantenbak gebruiken en is hij voorzien van een tap.

Harcostar Regenton

Deze regenton van Harcostar heeft het allemaal. De ton kan tot maar liefst 227 liter water opvangen en is voorzien van een aftapkraan, koppelstukken en een speciale kraan. Daarnaast is deze regenton bestemd tegen alle weerssituaties. Wat wil je nog meer?

ThuisTuinieren.nl Regenton

ThuisTuinieren.nl heeft deze regenton uitgebracht die tot maar liefst 227 liter water kan opvangen. Daarnaast is deze ton voorzien van een kinderveilige deksel, kraan en tuinslang aansluiting en nog veel meer.

Veelgestelde vragen

Waar is een regenton goed voor?

Een regenton vangt water op wat je daarna weer kan hergebruiken. Dit is goed voor het milieu.

Waar moet je opletten bij het aanschaffen van een regenton?

Het is van belang dat de regenton recht is, zodat hij niet scheef gaat staan. Daarnaast is het belangrijk dat er een goede deksel op zit en dat er natuurlijk genoeg water in kan.

Kan een regenton zonder regenpijp?

Dit ligt er aan welke regenton je hebt.

Volledige lijst met de vijf beste regentonnen

Pagina beoordelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *