bladeren

Wil jij je tuin helemaal blad vrij en zomer klaar maken? Dan is een bladblazer erg handig. Maar wat zijn nou eigenlijk goede bladblazers en waar moet je opletten? Hieronder hebben wij de vijf beste bladblazers voor jou op een rijtje gezet.

Lijst met de vijf beste bladblazers

VONROC GARDEN Bladblazer

Deze bladblazer van VONROC GARDEN heeft veel verschillende voordelen, denk hierbij bijvoorbeeld aan het kunnen wegblazen, zuigen en versnipperen van bladeren. Je kan gemakkelijk en snel te werk gaan, aangezien de bladblazer slechts drie kilo weegt. De blaassnelheid is maar liefst 270 km/h, zo is snel de klus geklaard en kan jij genieten van een bladvrije tuin!

Powerplus Gereedschap Bladblazer

Opzoek naar een bladblazer die gemakkelijk is en comfort bied? Dan is deze bladblazer van Powerplus perfect voor jou. Ook al is deze bladblazer niet draadloos en zal je altijd een verlengsnoer moeten hebben heeft de bladblazer alsnog veel verschillende voordelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een grote opvangzak die gemakkelijk te legen is, drie verschillende standen en een schouderriem en handgreep zodat jij snel en comfortabel je werk kan doen.

GARDENA Bladblazer

Deze bladblazer van GARDENA is snel, makkelijk in gebruik en effectief. Het voordeel van deze bladblazer is dat hij via een accu wordt aangedreven. De bladblazer staat bekend om zijn krachtige bladprestaties. Binnen de kortste keren is jouw tuin weer netjes en strak.

WOLF-Garten Bladblazer

Binnen een handomdraai jouw tuin weer netjes en blad vrij willen hebben? Dan is deze bladblazer van WOLF-Garten perfect voor jou. Hij blaast de bladeren tot wel 270 km/h weg of op en komt vervolgens terecht in de opvangzak van maar liefst 50 liter.

Bosch Bladblazer

Een simpelere bladblazer vindt je eigenlijk nergens anders. Deze Bosch bladblazer beschikt van een luchtsnelheid van maar liefst 210 km/h. Daarnaast is het ook nog eens een lichtgewicht waardoor je gemakkelijk aan het werk kan.

Veelgestelde vragen

Welke standen zitten er op een bladblazer?

Dit verschilt per bladblazer, meestal zitten er drie standen op een bladblazer, dit zijn de wegblaasstand, versnipper en zuigstand.

Hoe zwaar zijn bladblazers?

Dit verschilt ook vaak per bladblazers. Meestal verschilt dit tussen de twee en tien kilo.

Wat is belangrijk bij het aanschaffen van een bladblazer?

Allereerst is het van belang om te weten wat de blaaskracht is. Daarnaast is het gewicht handig om te weten en wat voor standen erop zitten. Ook of hij draadloos of elektrisch is is handig om rekening mee te houden.

Volledige lijst met de vijf beste bladblazers

Pagina beoordelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *