guirlande

Een kerstguirlande, ook wel vaak guirlande genoemd, is een groene tak waar vaak lampjes of andere kerstdecoratie in zit verwerkt. Een guirlande zal enorm gezellig staan in ieder interieur. Bovendien kun je veel met een guirlande: hang ‘m over de kast, over de schouw, aan de trapleuning of rondom het kozijn. Zeg maar hallo tegen een leuk kerstsfeertje!

Wil jij weten welke guirlande het beste bij jouw interieur past? Dan heb je de keuze uit veel guirlandes: zo heb je guirlandes in verschillende maten, verschillende takken en met of zonder decoratie. Hieronder zetten we de vijf beste guirlandes voor je op een rij.

Lijst met 5 beste guirlandes

Samen met de kerstboom en andere kerstdecoratie is een guirlande is een en al gezelligheid. Welke van de onderstaande guirlandes kies jij?

Casaria guirlande

De kerstguirlande van Casaria is maar liefst vijf meter lang. Geef de guirlande daarom een prominente plek waar het goed tot zijn recht komt. Bovendien kun je deze guirlande niet alleen binnenshuis gebruiken, maar ook buiten. Daarnaast is deze guirlande ook nog eens versierd: met sneeuwvlokken, kerstballetjes en strikken is deze guirlande een echte eyecatcher. De guirlande heeft 80 led-lampjes, die je met een afstandsbediening aan en uit kunt zetten. Ook kun je kiezen voor verschillende lichtstanden.

Home&Styling kerstguirlande

Een kunstguirlande geeft lang niet zo veel rommel dan een echt stukje kerstgroen. Kies bijvoorbeeld voor de guirlande van Home&Styling. Deze guirlande is 270 centimeter lang en kun je dus prima decoreren over bijvoorbeeld de schouw. In deze guirlande zitten dertig led-lampjes. Bovendien heeft de guirlande een timer-functie. Wanneer je de guirlande per ongeluk vergeet aan te laten, is dat dus geen probleem.

Royal Christmas guirlande

Ben je op zoek naar een volle guirlande? Dan kun je de kerstguirlande van Royal Christmas overwegen. Deze guirlande heeft namelijk maar liefst vierhonderd volle takken. Bovendien is deze guirlande aan de lange kant, namelijk 540 centimeter. De guirlande is gevuld met 70 led-lampjes, waardoor het een mooi effect geeft. Je kunt de guirlande zowel binnen als buiten gebruiken.

Black Box kerstguirlande

De guirlande van Black Box heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding. Zo hoef je niet veel geld neer te leggen om te kunnen genieten van een mooie, volle guirlande van maar liefst 180 centimeter lang. Hier kun je bijvoorbeeld de kast mee decoreren of de schouw boven de haard. In deze guirlande zitten vijftien led-lampjes verwerkt: deze lampjes werken op batterijen.

AYD Home guirlande

Wanneer jij jouw huis in de kerstsferen wil brengen, mag een guirlande eigenlijk niet ontbreken. Wat dacht je van de guirlande van AYD Home? Deze guirlande heeft een lengte van 270 centimeter, zodat de guirlande op ieder plekje in de woonkamer kan worden neergelegd. De guirlande heeft 35 lampjes.

Veelgestelde vragen

Wat is een guirlande?

Een guirlande is een kerstslinger gemaakt van kunstgroen, met vaak lampjes erin verwerkt en andere kerstdecoratie.

Waar kan ik een guirlande ophangen?

Een guirlande kun je op meerdere manieren ophangen. Je kunt de guirlande bijvoorbeeld op de schouw leggen, aan de kast hangen of om de trapleuning wikkelen. Ook kun je een guirlande aan de muur of het plafond bevestigen.

Welke decoratie staat leuk in een guirlande?

Een guirlande kun je opleuken volledig naar eigen wens. Hang er bijvoorbeeld kerstballetjes in, kerststerren of dennenappels.

Bekijk hier de volledige top-5 guirlandes

Pagina beoordelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *