Wist jij dat planten een goeie luchtvochtigheid nodig hebben? Dit kan soms ontbreken bij jou in huis, daarom zijn luchtbevochtigers zeker niet overbodig. Naast dat een luchtbevochtiger goed is voor planten heeft het ook veel voordelen voor jou als persoon. Hieronder staan de vijf beste luchtbevochtigers

Lijst met de vijf beste luchtbevochtigers

Clean Air Optima Luchtbevochtiger

Heb jij last van een lage luchtvochtigheid in huis, dan kan dit erg vervelend zijn voor jou en je plant. Daarom is deze luchtbevochtiger ideaal voor jou. Je planten zullen zich een stuk beter voelen en jij automatisch ook. Deze luchtbevochtiger zorgt er niet alleen voor dat de luchtvochtigheid wordt verbeterd, maar kan ook als aromatherapie worden gebruikt. Wat wil je nog meer?

Vastu Luchtbevochtiger

Een te lage luchtvochtigheid in huis kan best wel een probleem zijn. Je kunt er namelijk klachten zoals hoofdpijn en droge ogen van krijgen. Daarnaast zullen jouw planten hier ook onder lijden. Met deze luchtbevochtiger van Vastu zorg je ervoor dat deze klachten verleden tijd blijven.

Medisana Luchtbevochtiger

Wil jij ervoor zorgen dat de luchtvochtigheid in jouw huis wordt opgewekt? Dan is deze luchtbevochtiger van Medisana perfect voor jou. Deze luchtbevochtiger van Medisana is simpel maar zeker effectief!

Stano Design Luchtbevochtiger

Opzoek naar een mooie maar effectieve luchtbevochtiger? Dan is deze luchtbevochtiger van Stano Design perfect voor jou! De luchtvochtigheid in jouw huis zal optimaal zijn en daarnaast is de bevochtiger ook nog eens stil, hij is dus ook nog eens perfect voor in de slaapkamer!

Grundig Luchtbevochtiger

Ben jij opzoek naar een luchtbevochtiger die beschikt over Aromatherapie, een hygrometer en timer? Dan is deze luchtbevochtiger van Grundig een goed idee! De luchtbevochtiger zorgt voor de optimale luchtvochtigheid en zorgt ervoor dat nare geurtjes verleden tijd zijn.

Veelgestelde vragen

Waarom is een goede luchtvochtigheid belangrijk voor je?

Een te lage luchtvochtigheid kan allerlei klachten veroorzaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoofdpijn, last van de ogen, astma en nog veel meer. Daarnaast is het ook slecht voor je planten. Een te lage luchtvochtigheid kan er namelijk voor zorgen dat de randjes van het blad bruin worden.

Waarom is een lage luchtvochtigheid slecht voor je planten?

Een te lage luchtvochtigheid kan ervoor zorgen dat je planten slappe, bruine en opkrullende bladeren heeft. Dit wil je natuurlijk niet.

Wat is de juiste luchtvochtigheid voor je planten?

Normaal gesproken is de luchtvochtigheid in een huis ongeveer 40%, een plant vindt het zeker niet erg als dit rond de 60/70% is. Zorg er niet voor dat de luchtvochtigheid te hoog is, dit kan namelijk weer zorgen voor schimmels.

Volledige lijst met de vijf beste luchtbevochtigers

Pagina beoordelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *