Wil jij ervoor zorgen dat al jouw klimplanten goed blijven groeien en niet scheef gaan staan? Dan zijn plantensteunen erg handig. Maar wat zijn nou eigenlijk goede plantensteunen? Hieronder hebben wij de vijf beste plantensteunen op een rijtje gezet.

Lijst met de vijf beste plantensteunen

Odoxia Plantensteun

Heb je een klimplant in heus die een beetje scheef gaat staan? Dat moet je natuurlijk niet hebben. Daarom zijn deze mos stokken ideaal voor al jouw klimplanten. De stok ondersteund de plant en groeit daarnaast ook nog eens met de plant mee.

Nature Plantensteun

Sommige planten kunnen een steun wel gebruiken, zodat ze niet doorzakken. Deze plantensteunen van Nature zorgen ervoor dat jouw plant in de juiste positie blijft. Deze steun zal niet gaan roesten na het watergeven, aangezien hij is gemaakt van verzinkt staal met coating.

Silverline Plantensteun

Deze plantenstokken zijn handig en effectief. De stokken bieden jouw plant ondersteuning, waardoor hij niet zal doorzakken en hij op de juiste manier zal groeien.

Planttools.nl Plantensteun

Deze Tonkinstokken zijn van hoge kwaliteit en bieden dan ook jouw planten de beste ondersteuning. De Tonkin bamboe is een van de sterkste bamboe soorten die er zijn. Wat ideaal is, aangezien ze niet zomaar zullen afbreken.

Gardman Plantensteun

Hangen sommige planten of bloemen van jouw scheef? Dat wil je natuurlijk niet, daarom kan een plantensteun erg handig zijn. Deze plantensteun van Gardman is erg gemakkelijk maar zeker effectief. Zet de steun tegen de plant aan en geleid de plant de juiste kant op. Makkelijker kan niet.

Veelgestelde vragen

Op wat voor manieren kan je planten ondersteunen?

Planten kun je op verschillende manieren ondersteunen. Vaak zijn plantensteunen of plantenstokken het handigst. Planten kun je bijvoorbeeld ook ondersteunen doormiddel van gaas.

Welke planten kun je het beste ondersteunen?

Vaak wordt kattenkruid, monarda, zomerrasters, riddersporen, phlox en keizerskroon ondersteund. Vaak worden hoge kamerplanten ook ondersteund, denk hierbij bijvoorbeeld aan een monstera.

Waarvoor zijn plantenstokjes allemaal praktisch

Plantenstokjes zorgen niet alleen voor de optimale ondersteuning. Plantenstokjes zorgen namelijk er ook voor dat jouw planten op de juiste manier naar boven groeien.

Volledige lijst met de vijf beste plantensteunen

Pagina beoordelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *