Tegenwoordig wordt het steeds populairder om bloemen en vetplantjes in een plantenschaal te doen. Dit omdat het er erg leuk uitziet. Maar wat zijn nou eigenlijk goede plantenschalen? Hieronder hebben wij de vijf beste plantenschalen voor jou op een rijtje gezet.

Lijst met de vijf beste plantenschalen

In & Out Deco Plantenschaal

Ben jij opzoek naar een simpele plantenschaal? Dan is deze zwarte schaal van In & Out Deco ideaal. De schaal is gemaakt van een mengsel van kunsthars en steenpoeder waardoor jij bent verzekerd van de beste kwaliteit.

Relaxdays Plantenschaal

Deze bijzondere plantenschaal is gemaakt van hout. Hij bied jou de juiste kwaliteit. Deze plantenschaal is erg leuk om bijvoorbeeld vetplantjes in te doen. Daarnaast is de schaal natuurlijk ook te gebruiken voor andere doeleinden.

Pottery Pots Plantenschaal

Ook deze simpele plantenschaal van Pottery Pots is een echte eyecatcher. Zet er wat leuke plantjes in en geniet van het basic maar toffe design.

ArtStone Plantenschaal

Ben jij opzoek naar de perfecte plantenschaal waar je vetplantjes of andere groenwerk in kan verwerken? Dan is deze plantenschaal van ArtStone perfect voor jou. Van hoge kwaliteit en ziet er ook nog eens geweldig uit. De schaal is gemaakt van gerecycled kunststof waardoor hij erg licht is.

Capi Europe Plantenschaal

Deze plantenschaal van Capi Europe ziet er niet alleen geweldig uit maar is ook nog eens van hoge kwaliteit. De schaal is een echte eyecatcher en er kunnen veel verschillende plantjes in verwerkt worden. Wat wil je nog meer?

Veelgestelde vragen

Waar worden plantenschalen voor gebruikt?

Plantenschalen worden vaak voor verschillende doeleinden gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opvangen van water, plantenbak/schaal en natuurlijk decoratiedoeleinden.

Volledige lijst met de vijf beste plantenschalen

Pagina beoordelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *