Ben jij opzoek naar een creatieve manier van het indelen van jouw planten in huis? Dan is een plantentafel een erg goede optie. De meeste plantentafels beschikken namelijk over verschillende hoogtes, dit geeft een leuk een speels effect. Hieronder staan de vijf beste plantentafels.

Lijst met de vijf beste plantentafels

Relaxdays Plantentafel

Deze leuke plantentafel biedt jou de perfecte plaats voor al jouw favoriete planten. Het leuke aan dit plantenrek is dat je verschillende verdiepingen en hoogtes kunt gebruiken. Dit betekend dat je verschillende hoogtes planten en bloemen kan neerzetten. Wat wil je nog meer?

Polaza Plantentafel

Ben jij een echte plantenfan en ben je opzoek naar een fijne plek om jouw planten neer te zetten? Dan is deze plantentafel van Polaza perfect voor jou en je groene parels. Deze plantentafel beschikt over maar liefst drie verdiepingen. Daarnaast kan je goed bij al jouw planten bijvoorbeeld tijdens het watergeven.

Beckenbau Plantentafel

Opzoek naar een echte eyecatcher voor binnen en buiten? Dan is deze plantentafel van Beckenbau echt iets voor jou? Deze plantentafel heeft een erg mooi design en beschikt over meerdere verdiepingen. Zo ben jij ervan verzekerd dat jouw planten er altijd mooi bij staan.

MaximaVida Plantentafel

Losse plantentafels worden tegenwoordig ook steeds populairder. Deze set van MaximaVida beschikt over twee plantentafels van allebei verschillende hoogtes. Zo kun je dus zelf weten waar en welke plant je op de hoge of juist lage wilt. Deze set is van hoge kwaliteit.

Clayre & Eef Plantentafel

Ben jij opzoek naar een simpele plantentafels zonder poespas? Dan is deze plantentafel van Clayre & Eef perfect. Dit plantentafeltje is perfect voor jouw lievelingsplant en zal ervoor zorgen dat het een echte eyecatcher wordt. Wat wil je nog meer?

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik wat voor plantentafel ik nodig heb?

Allereerst ligt het er natuurlijk aan wat voor planten en hoeveel ruimte je hebt. Als je veel hoge of juist lage planten hebt is het handig om hier rekening mee te houden.

Van welk materiaal worden plantentafels gemaakt?

De meeste plantentafels worden gemaakt van metaal, maar ook hout is erg populair.

Hoe duur is een gemiddelde plantentafel?

De meeste plantentafels zitten tussen de €30-€100.

Volledige lijst met de vijf beste plantentafels

Pagina beoordelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *