Als je een stuk kunstgras hebt in je tuin, of je hebt je hele tuin met kunstgras, dan zijn er natuurlijk vele verschillende dingen die je ermee kan doen. Dat is ook een groot voordeel aan het hebben van kunstgras. Naast dat je er veel op kan zetten of veel mee kan doen. Is kunstgras ook een stuk makkelijker te onderhouden. Wil jij graag weten wat jij met je stuk kunstgras kan doen? Lees dan snel verder! 

1. Een picknicktafel in de tuin

Het toevoegen van een picknicktafel aan je tuin is erg leuk. Dit is vooral leuk voor in de zomer. Op die manier kan je heerlijk in je eigen tuin in de zon gaan picknicken. In principe kan je dit altijd wel doen, door op je gras te gaan zitten met een kleedje. Maar het zit vaak toch wat comfortabeler, als je echt aan een picknicktafel gaat zitten. 

Je kan natuurlijk allemaal verschillende soorten picknicktafels kopen. Als je van plan bent om een picknicktafel te kopen, kijk dan vooral naar wat jij zelf mooi vindt. Zo kan je bijvoorbeeld een picknicktafel kopen die van hout is gemaakt, kijk dan vooral welk hout jij mooi vindt en ook de kleur. 

Wil jij graag een picknicktafel kopen waar je kinderen aan kunnen zitten? Dan is dat ook een mogelijkheid. Tegenwoordig heb je namelijk ook erg leuke picknicktafels, die speciaal voor kinderen zijn gemaakt. Die zijn dus een stukje kleiner en ook wat lager. Daardoor zijn die beter toegankelijk voor kinderen.

2. Yoga op het gras

Houd jij er wel van om even lekker wat yoga te doen? Het is natuurlijk mogelijk om dit te doen bij een echte yogastudio, maar als je dit toch niet wilt kan dit ook in je tuin. 

Als je namelijk kunstgras in de tuin hebt, kan je hier ook je eigen yogastudio gaan maken. Je hebt hier ook niet heel veel voor nodig. Het enige dat je eigenlijk nodig hebt, is je yogamat. Het kan ook handig zijn om een tafeltje in de buurt te hebben, hier kan je namelijk je drinkfles bijvoorbeeld opzetten. 

Door je eigen yogaplek toe te voegen aan je tuin, ga je vaak ook meer yoga doen. Dit komt doordat het ook al in de buurt is van je en je niet elke keer ergens heen moet gaan. 

3. Lekker loungen

Wil je een plek hebben in je tuin waar je even heerlijk kunt zitten of liggen? Dan is het zeker leuk om een loungeset op je kunstgras neer te zetten. Hier kan je dan even optimaal tot je rust komen. 

Er zijn vele verschillende soorten loungesets die je kan kopen. Het is het beste om even langs verschillende tuinmeubelwinkels te gaan. Op deze manier kan je namelijk allemaal verschillende sets vergelijken met elkaar. Maar door naar een tuinmeubelwinkel te gaan, kan je ook even gaan zitten op verschillende loungebanken. Zo kan je toch even gaan voelen welke het lekkerste zit. 

Het is heel lekker om je loungeset op een plek te zetten waar veel zon schijnt, want dit is natuurlijk heerlijk voor in de zomer. Mocht het dus zo zijn dat je kunstgras op een zonnige plek staat, dan is dit alleen maar lekkerder en wordt het zeker aangeraden om hier een loungeset neer te zetten.

4. Spelen met de kids

Heb jij nog wat jonge kinderen en vinden die het leuk om buiten te spelen? Dan kan het een erg leuke toevoeging zijn om van je kunstgras een speelplek te maken. Op deze manier hebben de kinderen namelijk ook een eigen plek om te spelen. 

Je kan natuurlijk verschillende spelletjes hier neerzetten. Je kan bijvoorbeeld een voetbalgoal neerzetten, en dan kunnen ze samen voetballen. Of je kan ervoor kiezen om er een glijbaan neer te zetten. Dit is vaak ook een erg leuke toevoeging. Houd er wel rekening mee dat jouw kunstgras veilig genoeg is voor jouw kids.

Veelgestelde vragen:

Is een loungeset geschikt voor op het kunstgras?

Zeker, het kan een erg leuke toevoeging zijn om een loungeset neer te zetten op je kunstgras.

⁣ Wat kan je neerzetten op de speelplek bij je kunstgras?

Je kan er van alles neerzetten. Zo kan je bijvoorbeeld een voetbalgoal neerzetten of een leuke glijbaan.

Heb je veel nodig voor je eigen yogaplekje in de tuin?

Nee, je bent weinig nodig, als jij je eigen yogaplek wilt in de tuin. Je hebt natuurlijk wel een yoga mat nodig.

Pagina beoordelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *