Ben jij opzoek naar een mooie plantenbak maar wil je niet zo’n standaard bak? Dan is een rieten plantenmand ideaal. Een plantenmand ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens een echte eyecatcher. Hieronder staan de vijf beste rieten plantenmanden.

Lijst met de vijf beste rieten plantenmanden

No Rieten Plantenmand

Deze rieten plantenmand ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook nog eens van hoge kwaliteit. De mand is geschikt voor kamerplanten, maar natuurlijk ook voor andere producten zoals speelgoed of tijdschriften. Deze mand is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar.

In Round Plantenmand

Ben jij opzoek naar een hangpot of hangmand? Dan is deze rieten plantenmand van In Round perfect voor jou. Je kan hem gemakkelijk bevestigen aan het plafond en genieten van de gezellige sfeer.

Rotan Rieten Plantenmand

Deze simpele maar toch mooie plantenmand is een echte eyecatcher. Daarnaast is de mand van hoge kwaliteit en voorzien van een plastic hoes, zodat de mand niet zal gaan lekken zodra je water geeft.

Bela Arte Rieten Plantenmand

Deze mooie rieten plantenmand van Bela Arte is van hoge kwaliteit en ziet er mooi uit. De mand is voorzien van plastic zodat er geen water doorheen zal lekken. De mand is in verschillende maten beschikbaar.

Migo Styling Rieten Plantenmand

Deze mooie plantenmand gemaakt van grey rotan is erg stevig en van hoge kwaliteit. Jouw plant zal hier erg mooi in uit komen.

Veelgestelde vragen

Waar worden rieten plantenmanden van gemaakt?

Vaak worden plantenmanden gemaakt van riet en soms maïs.

Waar moet je opletten bij het aanschaffen van een rieten plantenmand?

Wees je ervan bewust of er een plastic hoes in zit, zo weet je zeker dat je mand niet gaat lekken en of je er zelf een plastic hoes in moet doen.

Zijn rieten plantenmanden gemaakt voor binnen of buiten planten?

Dit ligt er maar net aan wat voor plantenmand je hebt. De meeste plantenmanden zijn voor kamerplanten.

Volledige lijst met de vijf beste rieten plantenmanden

Pagina beoordelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *