Ben jij een echte plantenliefhebber en wil jij het beste voor jouw planten? Dan mag een vochtmeter niet missen. Teveel water is slecht voor de plant, maar weer te weinig is ook niet goed. Daarom is een vochtmeter erg handig. Zo weet je wat je planten nodig hebben en ze niet dood gaan.

Lijst met de vijf beste vochtmeters

Wil je een vochtmeter kopen, dan is vergelijken verstandig. In onderstaande top 5 zijn de beste vochtmeters opgenomen, zodat je zeker weet dat je een juiste aankoopt doet.

SKYARD Vochtmeter

Wil jij niet meer om de zoveel tijd nieuwe plantjes moeten kopen, omdat ze teveel of te weinig water hebben gehad? Dan is deze vochtmeter van SKYARD perfect voor jou. De meter laat jou heel gemakkelijk zien of jou plant water nodig heeft of juist niet. Hoe simpel is dat?

Pokon Vochtmeter

Ben jij op zoek naar een watermeter die jou precies vertelt wanneer jouw kamerplant water nodig heeft? Dan is deze vochtmeter van Pokon ideaal. De meter vertelt jou wanneer de kamerplant water nodig heeft, wat wil je nog meer?

InnovaLand Vochtmeter

Ben jij op zoek naar een apparaatje waarmee je de zuurgraad, het vocht en licht kan meten? Dan is deze drie-in-één vochtmeter perfect voor jou. Het apparaatje is erg accuraat en makkelijk in gebruik. Steek hem tot ongeveer tien centimeter in de grond en vervolgens kun je direct de meter aflezen. Makkelijk en effectief.

Kirano Vochtmeter

Wil jij jouw planten op de juiste manier onderhouden, dan is een vochtmeter niet geheel onbelangrijk. Deze vochtmeter van Kirano laat jouw nauwkeurig de PH-waarde, vocht, tempratuur en zonlicht intensiteit.

Planttools.nl Vochtmeter

Wil jij snel en gemakkelijk zien of jou kamerplant water nodig heeft? Dan is deze vochtmeter van Planttools.nl perfect voor jou. Hij is snel en gemakkelijk en van hoge kwaliteit, wat wil je nog meer?

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik je een vochtmeter?

Vochtmeters zijn meestal erg simpel. Steek de meter ongeveer twee/drie centimeter in de grond en meestal heb je dan een accurate meting.

Hoe vochtig moet een gemiddelde plant zijn?

3.6-7.9 is een goede vochtigheidsgraad voor de meeste planten.

Hoe kun je het beste de vochtmeter aflezen?

Vochtmeters aflezen kun je makkelijk door op het schermpje te lezen. Soms wordt het schermpje ook rood en groen. Dit is al helemaal makkelijk. Het verschild dus per vochtmeter.

Volledige lijst met de vijf beste vochtmeters

4.4/5 - (8 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *